מתכון סורבה תות אפרול

מתכון קיץ מנצח מבית מרתה סטיוארט

מצרכים :

1 סלסילה גדולה של תותים
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס אפרול
קליפה מגוררת מתפוז אחד
לפי אתר "סנהדרינק" אפרול
" בשנת 1919 רקחו האחים ברביירי ממחוז ונטו שבאיטליה אפרטיף על בסיס עשבים שקיבל את השם אפרול. באופן לא רשמי הוא מכונה גם "האח הקטן של קמפרי", בזכות אחוז אלכוהול נמוך משמעותית (11%) וטעם מתוק יותר ומריר פחות משל האח הגדול. בתחילת דרכו היה האפרול מוכר אך ורק במדינת הולדתו. רק בתום מלחמת העולם השניה החלה הפריצה הבינלאומית, והשווקים שאימצו בחום את המשקה אחרי השוק האיטלקי היו השווקים בגרמניה ובאוסטריה."

הכנה:

1. מרסקים בבלנדר תותים וסוכר יחד.סורבה תות אפרול
2. מערבבים בקערה את רסק התוים עם האפרול וגרידת התפוז. מצננים במקרר כשעתיים
3. מעבירים למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן להכנת סורבה.
4. מעבירים לתבנית ומקפיאים לעוד כשעתיים.

ניתן לשמור את הסורבה קפוא כשבועיים במקפיא

 

 

 

 

לפרטים ורכישת מכונת גלידה ביתית חייגו 08-9364540

Strawberry Sorbet Recipe Aperol