מתכון לשרבט אבטיח – ללא מכונה

מתכון ל1 ליטר גלידה

מתכון לשרבט אבטיח

מצרכים:

  1. 6 כוסות של קוביות אבטיח(בגודל של 2.5*2.5*2.5 ס"מ בקירוב אין צורך לדייק) ללא גרעינים
  2. 1 כוס של חלב מרוכז (ממותק)
  3. רבע כפית מלח

אופן הכנה:

ראשית, נסדר את קוביות האבטיח על גליון אפיה (בשכבה אחת) ונקפיא אותם עד שיתקשו במשך כ4 שעות (ניתן לשים גם זמן ארוך יותר).

לאחר מכן, נכניס את האבטיח הקפוא, החלב המרוכז והמלח למעבד המזון ונערבב עד לקבלת תערובת חלקה, תהליך זה אמור להימשך 3 עד 5 דקות.

נעביר את התערובת למיכל אטום וקפיא כ2 שעות

ובתאבון!!!

 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540