מתכון לסורבה לימון

מתכון לסורבה לימון שמתאים ל-5 כוסות גלידה

מתכון לסורבה לימון

מצרכים:

  1. 1/4 1 כוסות מים
  2. 2 כוסות סוכר
  3. 2 כוסות מיץ לימון טרי סחוט
  4. 1 עד 2 כפות לימון מגורד

הוראות הכנה:

נשלב את המים ביחד עם הסוכר בסיר קטן על אש בינונית ונרתיח את המים עד שהסוכר ימס לחלוטין (כדקה). נוריד את הסיר מהאש וניתן לתמיסה להתקרר. נוסיף לתמיסה את מיץ הלימון ואת הלימון המגורד ונערבב.

אם אין לכם מכונת גלידה:
אם אין לכם מכונת גלידה ניתן להעביר את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 ולהקפיא עד שמתקשה (כ2- 3 שעות) כאשר כל חצי שעה יש לערבב באמצעות מזלג.

אם יש לכם מכונת גלידה:
נמזוג את התערובת לתוך מכונת הגלידה ונפעל בהתאם להוראות היצרן. כאשר הסורבה מתחיל להראות כמו קריסטלי קרח נוציא את התערובת למיכל אחסון סגור היטב ונקפיא אותו עד שיתקשה ויהיה מוכן שימוש.

 

 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

 

https://www.bbcgoodfood.com/recipes/lemon-sorbet