מתכון לגרניטה פקאנים וקפה

מצרכים:גרניטה קפה עם קצפת לאקסטרה פינוק

120מ"ל אספרסו עשוי טוב

100 מ"ל סירופ סוכר  ( כוס סוכר על כוס מים,מחממים ומבשלים מעט עד שכל הסוכר נמס.מצננים)

300 מ"ל חלב

פקאנים לפי הטעם יותר או פחות. – תלוי כמה זללתם תוך כדי הכנה…

איך מכינים ?

מערבבים את כל החומרים יחד בבלנדר חזק, טועמים.

מעבירים את התערובת פקאנים נהדרים מהעץ שבחצר שעוד מעט יקצצו ויוכנסו לגלידהלמכונת גלידה אם יש וממשיכים לפי הוראות היצרן.

או

מעבירים את התערובת לתבנית שטוחה ,עוטפים אותה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא.

כשמתחיל להצטבר קרח על הדפנות, לוקחים מזלג ומערבבים טוב ומחזירים למקפיא.

ושוב   ושוב  עד שהקרח בגודל שמתאים לנו.

או

אחרי שהתערובת קופאת מעט,אפשר להעביר למעבד מזון ולערבב בכמה פולסים קצרים ולהחזיר למקפיא

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

את מה שמתקבל רצוי להעביר לכוס זכוכית יפה, אפשר לקשט באופן דקדנטי עם קצפת מלמעלה ואפשר גם בלי…

Granita recipe for pecan and coffee

גרניטה קפה