מתכון לגלידת תה ירוק – ללא מכונה

התוצר של המתכון לגלידת תה ירוק הוא 2 כוסות

מתכון לגלידת תה ירוק

 

רכיבים:

  1. 400 מ"ל חלב מרוכז ממותק קר
  2. 2 כוסות שמנת מתוקה קרה
  3. 1 כפית תמצית וניל
  4. 3 כפות אבקת תה ירוק

הוראות הכנה:

  1. מקציפים את השמנת מתוקה במיקסר המצויד במקציף (או באמצעות מערבל יד)  עד שמקבלים קצפת "כבדה".
  2. מורידים מעט את מהירות ההקצפה ומוסיפים את החלב המרוכז(חשוב שהיה קר) לקצפת. כעט נערבב את התמצית וניל עם שאר התערובת.
  3. לאחר מכן, נעלה שוב את מהירות המיקסר עד שנקבל מרקם יותר "עבה וכבד"
  4. עכשיו כשהבסיס לגלידה מוכן, יש להוסיף לתערובת את האבקת תה ירוק ולערבב במהירות בינונית עד שהצבע נהיה אחיד(צבע אחיד של ירוק מנטה).
  5.  יש להעביר את הגלידה למיכל ולהקפיא לפחות 6 שעות או לילה לפני ההגשה… ובתאבון!!!

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

 

http://allrecipes.com/recipe/241759/matcha-green-tea-ice-cream/