מתכון לגלידת פקאן -קרמל קראנץ'

מי אמר שאי אפשר לקבל את כל הדברים הטובים יחד ? 

מי החליט שצריך לבחור ?

הכייף הכי גדול בלהכין לבד גלידה ביתית הוא שאני מחליטה מה בדיוק בא לי לאכול ואת זה אני עושה.

היום למשל התחשק לי פקאנים וגם קרמל קראנצ'י שיתפצפץ לי בפה.

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

המתכון קצת ארוך ומחולק לשלושה שלבים אבל אני מבטיחה שכל שלב ממש קל להכנה !

פרק ראשון – הכנת הקראנץ'

3/4 כוס שיבולת שועל מהירת הכנה

1 כוס אגוזי פקאן קצוצים טוב

1/4 כוס קמח

1/4 כוס סוכר

1/4 כוס חמאה מומסת

 

מערבבים הכל יחד . משטחים בתבנית אפיה ומכניסים לתנור חם ב 350 מעלות ל 15 דקות.

מוצאים ומצננים טוב טוב ואז… מרסקים לחתיכות בגודל שתרצו – גדול יותר או קטן יותר, זה תלוי בכם.

פרק שני – הכנת הגלידה

2 כוסות סוכר

3 כוסות חלב

1/2 כוס חלב ממותק

1/2 כפית מלח

4 חלמונים

בסיר על אש נמוכה מערבבים יחד הכל חוץ מהחלמונים. שימו לב ! לא להרתיח !

מקציפים את החלמונים ומערבבים לאט עם התערובת החמה. ממשיכים לבשל עד שמסמיך מעט.

4 כוסות שמנת

2 כפיות וניל

לצרף לתערובת החלמונים אחרי שהורדנו אותה מהאש. לקרר את התערובת היטב.

להעביר למכונת גלידה ולהמשיך לפי ההוראות.

למי שאין מכונת גלידה – אפשר להעביר לתבנית ולהקפיא .

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

 

פרק שלישי ואחרון 

כשהגלידה מוכנה , כל אחד לוקח לעצמו מנה גדולה ומפזר מלמעלה סירופ קרמל וקראנץ !

גלידת פקאן קרמל קראמץ'

Homemade Butter Pecan Ice Cream

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לפרטים ורכישת מכונת גלידה חייגו 08-9364540

 

 Pecan Ice Cream Recipe -krml Crunch