מתכון לגלידת מנטה עם שוקולד צ'יפס

גלידת מנטה עם שוקולד צ'יפס

אחד השילובים הקלאסיים והאהובים על חובבי הגלידה,
גלידה בצבע ירוק משגע עם חתיכות שוקולד .
 
גלידת מנטה ושוקולד צ'יפס
 
מה נדרש ?
 
 2 כוסות חלב
2 כוסות שמנת
1 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית מנטה
צבע מאכל ירוק
1 כוס שוקולד צ'יפס קטנטנים
 
 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

אופן הכנה:

 
לערבב בקערה – חלב+ שמנת+ סוכר+ מלח + תמצית וניל + תמצית מנטה .
לערבב טוב עד שהסוכר נמס.
בשלב הזה ניתן להוסיף צבע מאכל לגוון הרצוי. מומלץ להוסיף טיפה אחר טיפה ולערבב טוב . להיזהר שלא יהיה ירוק מדי …
להכניס את כל התערובת למכונת גלידה ואחרי כ 10 דקות להוסיף את השוקולד
אם רוצים גלידה קשה יותר אפשר להכניס לכלי פלסטיק ולהעביר למקפיא לשעתיים.
 
 
הערה חשובה !
כדאי ומאוד מומלץ להשקיע מעט ולקנות תמציות איכותיות . היום יש כמעט בכל מקום חנויות שמחזיקות במלאי  חומרים לאפיה ובישול.
חשוב לבדוק את תאריך התפוגה של התמצית ( כן, כן ,גם את זו שיש לכם בבית בארון עוד מימי מלחמת העצמאות…)
תמצית ישנה עלולה לתת לכם גלידה בטעם מעופש ודומה יותר לשטיפת פה…
 
 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540