מתכון לגלידת טירמיסו – ללא מכונה

התוצר של המתכון לגלידת טירמיסו הוא 2 כוסות

מתכון לגלידת טירמיסו

רכיבים:

  1. 400 מ"ל חלב מרוכז ממותק קר
  2. 2 כוסות שמנת מתוקה קרה
  3. 1 כפית תמצית וניל
  4. 2 כפות מים חמים
  5. 1 כף אבקת אינסטנט אספרסו (אפשר אספרסו גולד או נס קפה איכותי כתחליף)
  6. ½ כוס בישקוטים(אצבעות גברת) מרוסקים
  7. ¼ כוס  שוקולד קצוץ

 

הוראות הכנה:

  1. בקערה קטנה יש להמיס את אבקת האינסטנט אספרסו במים,ולשמור בצד.
  2. מקציפים את השמנת מתוקה במיקסר המצויד במקציף (או באמצעות מערבל יד)  עד שמקבלים קצפת "כבדה".
  3. מורידים מעט את מהירות ההקצפה ומוסיפים את החלב המרוכז(חשוב שהיה קר) לקצפת. כעט נערבב את התמצית וניל עם שאר התערובת.
  4. לאחר מכן, נעלה שוב את מהירות המיקסר עד שנקבל מרקם יותר "עבה וכבד"
  5. עכשיו כשהבסיס לגלידה מוכן, יש להוסיף לתערובת את הקפה המומס ולערבב במהירות בינונית עד שהצבע נהיה אחיד.
  6. לבסוף, יש להכניס את הבישקוטים ואת השוקולד.
  7. יש להקפיא לפחות 4 שעות או לילה לפני ההגשה… ובתאבון!!!

 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

 

 

http://www.taste.com.au/recipes/tiramisu-ice-cream-3/f8adae35-3ce7-4cff-8a88-3abe788ef2b8