מתכון לגלידת טחינה טבעונית

גם מתכון לגלידה וגם טיבעונית, רווח כפול !

בהכנת המתכון הזה אין שימוש במוצרים מהחי אלא רק מהצומח  ולכן היא אידיאלית למי שמקפידה על תזונה טיבעונית וצימחונית.

הטחינה מעניקה כאן מרקם קרמי דמוי שמנת בזכות השומן הטבעי שיש בה ומתקבלת גלידה בטעם חלווה משגע.

מה צריך ?

2 וחצי כוסות חלב סויה בטעם רגיל או בטעם וניל

1 כוס סוכר

תמצית וניל ( למי שבחר חלב סויה רגיל)

מעט מלח להדגיש את הטעמים

250 גרם טחינה גולמית טובה מכל סוג שאתם אוהבים. למי שלא בטוח אני ממליצה על טעימות עד שתמצאו את זו שאהובה עליכם..

 

אופן ההכנה:

לחמם את החלב עם הסוכר  ותמצית וניל,לבחוש עד שהסוכר נמס טוב. אין צורך להרתיח רק לבשל קצת.

לצנן מעט את התערובת ולהוסיף לה את הטחינה. לדאוג לערבב טוב כדי שהכל יתאחד.

 

לבעלי מכונת גלידה –

אפשר אחרי צינון התערובת להכניס אותה למכונה ולהפעיל לפי ההוראות עד שמגיעים למרקם הרצוי.

למי שאין מכונת גלידה –

אפשר להכניס את התערובת לתבנית ולהקפיא. .

אפשר ואף רצוי להוסיף ולגוון בקישוטים כמו שערות חלווה דקות או שקדים בקרמל

ובעצם כל דבר שאתם אוהבים כתוספת לגלידה שלכם.

 

לחץ כאן לפרטים וקנייה או צלצל 08-9364540

 Tahini vegan ice cream recipe