מתכון לגלידת אפרסק קיצית

הפירות הנהדרים שיש לנו בקיץ הישראלי ממש מתחננים שנאכל אותם, נבשל ונהנה.

אז למה לא בגלידה ?

אפרסק

אפרסק הוא בכלל עולה חדש שהגיע לישראל מסין ,שהגיע אלינו והתאזרח. כבר במשנה ובכתבי יד עתיקים אפשר למצוא איזכורים שלו.

היום יש למעלה מ1000 !!! זנים שונים של אפרסקים – כולל הנקטרינה הידועה וגם אפרסק הפיתה ( !)

אפרסק פיתה

אפרסק פיתה הוא פיתוח ישראלי של פירות בן דור מיסוד המעלה, שקיבל את שמו בגלל הצורה הפחוסה שלו

 

 

 

 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

אז מה צריך להכין ?

4 כוסות של אפרסקים קלופים וקצוצים

1 כוס סוכר

4 כוסות שמנת

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

תמצית וניל – מעט . להדגשת הטעם.

1 כוס חלב או חלב ממותק

 

מה עושים ואיך מכינים ?

מערבבים ביחד את האפרסקים הקצוצים והסוכר. מניחים להם לעמוד יחד כשעה.

מעבירים למעבד מזון ומפעילים עד שהכל הופך לרסק אחיד.

 

מערבבים יחד את השמנת+חלב+וניל+אינסטנט פודינג+רסק אפרסקים

מעבירים ל מכונת גלידה  וממשיכים לפי הוראות היצרן.

מה מקבלים ?

גלידה אפרסקית ועדינה בטעם שכולם יאהבו לאכול הקיץ !

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

 Peach Ice Cream Recipe