מתכון לגלידת אוראו – ללא מכונה

התוצר של המתכון לגלידת אוראו הוא 2 כוסות

מתכון לגלידת אוראו

מתכון לגלידת אוראו ביתית

רכיבים:

  1. 400 מ"ל חלב מרוכז ממותק קר
  2. 2 כוסות שמנת מתוקה קרה
  3. 1 כפית תמצית וניל
  4. 2 כוסות אוראו מרוסק

הוראות הכנה:

  1. הכניסו את כל המוצרים (כולל כלי של הערבול) למקרר ל20 דקות לפני תחילת ההכנה
  2. מקציפים את השמנת מתוקה במיקסר המצויד במקציף (או באמצעות מערבל יד)  עד שמקבלים קצפת "כבדה".
  3. מורידים מעט את מהירות ההקצפה ומוסיפים את החלב המרוכז(חשוב שהיה קר) לקצפת. כעט נערבב את התמצית וניל עם שאר התערובת.
  4. לאחר מכן, נעלה שוב את מהירות המיקסר עד שנקבל מרקם יותר "עבה וכבד"
  5. כעט יש להוסיף לתערובת את האוראו(אפשר להשאיר קצת לאחר כך) ולערבב במהירות בינונית עד שהאוראו מפוזר באופן אחיד.
  6. לבסוף, יש להכניס התערובת לכלי (אם שמרתם קצת אוראו ממולץ לפזר מעל שכבת אוראו).
  7. יש להקפיא לפחות  לילה לפני ההגשה… ובתאבון!!!

קישור לסרטון עם מתכון דומה : https://www.youtube.com/watch?v=fwp1G8ZZ-7U

 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540