מתכון לגלידת אבוקדו עם שוקולדצ'יפס

מתכון לגלידת אבוקדו

רכיבים:

  1. 2 אבוקדו בינוניים-גדולים
  2. 1 בננה בינונית
  3. רבע כוס חמאת קוקוס/שמן קוקוס
  4. 2 כפות סירופ מייפל (או דבש או צוף קוקוס)
  5. 1 כף תמצית מנטה­­­
  6. קומץ עלי מנטה טריים (מומלץ)
  7. 3-5כפות שוקולד צ'יפס (לפי טעם אישי)

הוראות הכנה:

ההכנה מאוד פשוטה. ראשית נכניס את כל החומרים למעט השוקולדצ'יפס לתוך הבלנדר ונפעיל אותו עד לקבלת מרקם קרמי חלק.

מכניסים לקערה עמוקה ומערבבים את התערובת ביחד עם השוקולד ציפס.

לאחר מכן או שמכניסים למוכנת גלידה ופעלים בהתאם להוראות היצרן או אם אין לכם מכונת גלידה מקפיאים את התערובת 3 שעות במקפיא כאשר כל חצי שעה מערבבים….ובתאבון!

 

 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

 

http://www.thehealthymaven.com/2016/06/healthy-chocolate-avocado-ice-cream.html