מתכון לגלידה חגיגית

במיוחד לאותן פעמים בהן אתם רוצים להרשים את האורחים בקינוח טעים ומדהים

מצרכים :

150 גרם תערובת פירות יבשיםגלידה ביתית חגיגית לחגים ואירועים
1/3 כוס ברנדי
2 כפות רום כהה
1 תפוז – מגררים את הקליפה וסוחטים
2 כוסות שמנת
1 כוס חלב
מקל וניל
מקל קינמון
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר

 

הכנה:

1. משרים את הפירות היבשים בברנדי + רום + קליפת תפוז ומיץ תפוזים ללילה
2. בסיר קטן מחממים יחד שמנת + חלב + קינמון + ווניל עד שהכל מתאחד. מוציאים את מקלות הקינמון והוניל.
3. בקערה טורפים יחד חלמונים + סוכר עד שהם מבהירים. מאחדים עם השמנת החמה , בזהירות ! לאט לאט ומבשלים על אש קטנה עד שמסמיך מעט.
4. מצננים
5. מעבירים למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן
6. כמה דקות לפני שהגלידה מוכנה הוסיפו מהפירות המושרים ( ללא הנוזלים ! )

טיפ !
העבירות את הגלידה המוכנה לתבנית סיליקון מעניינת מרופדת בפלסטיק נצמד . הגישו עם סירופ או פירות מסוכרים מלמעלה.

לחץ כאן למידע ורכישה או חייג 08-9364540

 Festive ice cream recipe