מתכון לגלידת שוקולד טבעונית

בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים מאמצים אורח חיים בריא . 

הדרישה למתכונים טובים וטבעוניים התגברה . טיבעונים אינם אוכלים מה שמגיע מהחי ולכן זו משימה מאתגרת להכין חלק מהמנות שכל כך התרגלנו אליהן.

מכיוון שטיבעונים לא יאכלו חלב,ביצים ועוד  קבלו מתכון משודרג שאינו כולל מרכיבים כאלה,

ויגרום הנאה לכולם,טיבעונים ואוכלי כל.

מה צריך ?

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

מרכיבים :

170 גר' שוקולד מריר

• 2 ו-1/2 כוסות חלב סויה,- אפשר מהסוג הממותק בוניל או בלי וניל.פולי קקאו חיים

כדאי לטעום ולנסות חלב של כמה חברות כי יש מעט הבדל בטעמים, אז תחפשו מה הכי טעים לכם.

• 1 כוס סוכר

• 75 גר' קקאו הולנדי כהה                                          

• קורט מלח

מעט תמצית וניל

• 5 ביסקוויטים מפוררים

מה עושים ?

אופן ההכנה :

• שמים כוס וחצי חלב סויה בסיר גדול.

• מוסיפים  סוכר ו- 75 גר' קקאו.

• מוסיפים קורט מלח ומעט וניל (אבקה או תמצית) ומערבבים היטב.

• שמים על האש ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.

• מורידים מהאש, מוסיפים 170 גר' שוקולד מריר (פתיתים או קוביות) ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.

• מוסיפים עוד  כוס חלב סויה  ומערבלים עם בלנדר מוט עד שהתערובת מוקצפת.    

 מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים. 

• שמים את התערובת במקרר משך לילה שתצטנן טוב .

• למחרת, מעבירים את התערובת למכונת הגלידה ופועלים על פי הוראות היצרן. 

• לאחר העיבוד במכונה מעבירים להקפאה. 

• מגישים קפוא!

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

גם מי שאין לו מכונת גלידה יכול להמשיך ולהקפיא את התערובת , ולדאוג לערבב אותה טוב ולשבור את גושי הקרח כל שעה בערך.

הגלידה עדיין תצא מצוינת,העיבוד במכונת גלידה פשוט מוסיף לקרמיות שלה בזכות עירבוב רצוף ששובר את הקרח לחתיכות קטנטנות ממש.

Vegan Chocolate Ice Cream Recipe