מתכון לגלידת קוקוס ושוקולד

מתכון לגלידת קוקוס ושוקולד

חומרים:

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם קוקוסקוקוס

200 מי"ל חלב

200 מי"ל שמנת מתוקה

90 גרם סוכר

קוקוס טרי בפלחים לקישוט – אופציה ולא חובה

 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

 

הכנה:

לחמם מעט את החלב בסיר קטן ולהוסיף אליו את הקוקוס. אחרי שמגיע כמעט לרתיחה כדאי לשים בצד שיצטנן לפחות חצי שעה

בינתיים אפשר להמיס את השוקולד  על ידי חימום החלב ושפיכתו על השוקולד. מערבבים טוב עד שהכל נמס ומתאחד .

כשהכל יחד מוסיפים את השמנת והסוכר.

לקרר את התערובת ולהכניס למכונת הגלידה למי שיש .

כדאי להפעיל לפי הוראות היצרן שלכם עד שהגלידה מקבלת נפח ומרקם ומתגבשת. בסיום מעבירים למיכל נקי ומכניסים למקפיא לעוד שעה קלה.

מה עושים כשבאים האורחים ?

מוציאים מהמיכל, לקשט ולאכול!

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

למי שאין מכונת גלידה , כדאי להעביר לתבנית שטוחה ולהקפיא כשלוש שעות.

אחר כך להוציא מהמקפיא ולערבב טוב , אפילו לרסק רגע בבלנדר.

המטרה ? לשבור את הקרח לחתיכות כל כך קטנות שנרגיש קרם בפה ולא ארטיק.

 

Recipe Coconut and chocolate ice cream