מתכון לגלידת מוקה

מצרכים:

80 גרם שוקולד מרירגלידת מוקה

200 מי"ל אספרסו

200 מי"ל שמנת מתוקה

150 גרם סוכר

הכנה:

בסיר קטן להמס שוקולד עם 3 כפות קפה אספרסו. כשנמס אפשר להוסיף את שאר הקפה.

להוסיף לסיר שמנת וסוכר ולערבב טוב.

לצנן טוב

להכניס למכונת גלידה ביתית לכ-30 דקות עד שהגלידה מוקצפת טוב.

מומלץ להגיש בלווית רוטב שוקולד!!!

לרוטב –

120 גרם שוקולד מריר

60 מי"ל שמנת מתוקה

להמס שוקולד בשמנת עד למרקם חלק וקרמי.  למזוג מעל הגלידה ולהנות!

 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

Mocha Ice Cream Recipe