מתכון לגלידה

מה יותר בסיסי מגלידה בטעם וניל ?

הקיץ בפתח ואין כמו טעמה של גלידה טובה לצנן אותנו קצת בחום והשרב【送料無料.】 レオンカ フルウィッグ デラクシィシリーズ DX-112 若々しく小顔に見せるニューバランスのショートレイヤー。 10P03Dec16.

להכין גלידה ביתית זה הפך לתחביב שלי וגרם לכך שיש לנו המון אורחים בבית שכולם רוצים לטעות את טעמה של גלידה ביתית אמיתית ומיוחדת 開店祝い、開業祝いに!胡蝶蘭3本立(黄色のグリーンアース?35輪以上コース) ※全国送料無料!!【楽ギフ_包装】【楽ギフ_メッセ入力】.

באתר זה אני אנסה לשתף אתכם בידע שצברתי על הכנת גלידה ביתית ואשמח גם לשמוע מכם על מתכונים ואתרים בתחום【直送品】サカエ SAKAE スーパーラック SPR-2213MI.כמו כן אספתי עבורכם מבחר מתכונים לגלידה כמו מתכון לגלידה בסיסית אבל גם מתכון לגלידה וויסקי バラの花束 108本 プロポーズに最適 赤色 レッド お祝・誕生日に贈るバラ花束・指定日配達対応.

תמיד שואלים אותי תגיד אפשר להכין גלידה ללא מכונה ? אז התשובה היא כן אפשר להכין גלידה ללא מכונה אבל תמיד עדיף לקנות מכונת גלידה על מנת להקל על התהליך ולקבל תוצאה הרבה יותר טובה【GRQ-C2052SAX-2 BL】ノーリツ エコジョーズ 20号 追炊 付 給湯器 隣接設置形 屋外据置形 オート GRQ-C2052SAX BLNORITZ【GRQC2052SAX BL】【屋外.

כמעט כמו בחומוס תמיד יש את הויכוח איזו גלידה לקנות ואיפה יש את הגלידה הכי טעימה【国内正規品】 セラドーム Theradome LH80 Pro 育毛ヘルメット 薄毛 レーザー ヘルメット テーラドーム テラドーム 育毛剤 ヘアケア 低出力レーザー育毛器 ホンマでっかTV 【1年. אצלי הויכוח לא קיים כי הגלידה שאני מכין בבית היא הכי טעימה וכמובן שמכילה רק דברים טובים מחומרי גלם איכותיים竹中銅器 50-08 庭置物 亀 特々大.

למי מכם שמתחיל עכשיו את דרכו בעולם הגלידה מצורף כאן המתכון הבסיסי שאותו אני אוהב ומכאן העולם חופשי ותנו לעצמכם להשתולל天然木ナラ?オーク無垢材の学習デスク『木の机』将来型デスク?サイズ塗装色を選べる100cm?200cm巾オリジナルデスク国産?日本製.

ניתן לרכוש מכונות גלידה באתר בונדיגו או באתר הזה

גלידה בטעם וניל היא הקלה ביותר להכנה מבין מתכוני הגלידה ורבים מתחילים ממנהハウステック ミニキッチン KM-1508SS1AW-L-GK ガスコンロ W1500 左シンク 1口ガス 冷蔵庫ナシ 電温ナシ 換気扇アリ 排水ジャバラアリ. אחרי שמפתחים מיומנות ממשיכים למתכוני גלידה אחרים והשמיים הם הגבולLIXIL/リクシル 【sunwave/サンウエーブ】GPB-S180JAT GPシリーズ 大型一槽流し台 180cm (ベビーブルー) 右水槽.

החומרים-

1 כוס חלב

2 כוסות שמנת

6  חלמונים

3/4 כוס סוכר

מקל וניל חצוי או תמצית וניל איכותית( אמיתית ולא סינטתית)

הכנה –

שמים בסיר ומחממים יחד: שמנת,חלב ומקל (או תמצית) וניל

מקציפים ביחד סוכר וחלמונים עד שמתקבל קצף בהיר ויציב,

שופכים מעט מהחלב החם לקצף החלמונים תוך כדי עירבוב  עד להשוואת טמפרטורה ובהדרגה מוסיפים את כל הכמות.

ממשיכים לבשל הכל יחד עד שהתערובת מסמיכה מעט. אין צורך להרתיח אלא הכוונה היא לבשל על אש קטנה בעדינות.  

מעבירים את התערובת לצינון ארוך במקרר, אפילו ללילה שלם.

כשהתערובת הצטננה לגמרי  יש שתי אפשרויות להמשך.

למי שיש בבית מכונת גלידה – מעבירים למכונת גלידה ביתית . וממשיכים בהכנה לפי הוראות יצרן המכונה עד שהגלידה מגיעה למרקם הרצוי לכם.

ואז אוכלים מיד או מכניסים למקפיא בכלי סגור כדי שלא  תקבל טעמים מהמקפיא.

למי שאין מכונת גלידה – לא נורא !

מעבירים את התערובת לתבנית ומקפיאים. כל כמה שעות מוציאים מהמקפיא ומערבבים טוב טוב או מקציפים. 

זה כדי לשבור את הקרח לחתיכות קטנטנות ,ככה שבפה כשנאכל נרגיש מרקם קרמי ושמנתי ולא קרטיב.

ניתן לרכוש מכונת גלידה ביתית באתר בונדיגו או באתר הזה

אין טעם יותר אהוב מזה, וזהו הבסיס להרבה גלידות אחרות.
 
הוניל הוא צמח ממשפחת הסחלביים ,זהו צמח מטפס  הגדל באיזורים טרופיים בהם יורד גשם רב.
 
אחרי הזעפרן וההל זהו התבלין השלישי  היקר בעולם
 
מכל פרח שלו נוצר פרי אחד, הגדל בתרמיל. אלה נקטפים לפני ההבשלה כשהם משנים צבע מירוק לצהוב.
 
את התרמילים שלו מייבשים ואורזים או שמכינים מהם תמצית . בגלל העבודה הרבה שכרוכה בגידול,בקטיף ,בייבוש ובאריזה שלו מחירו גבוה.
 
בשל המחיר הגבוה ישנם היום בשוק המון תמציות וניל סינטטיות שבינן לבין המקור אין כלום. לכן שימו לב כשאתם קונים והעדיפו לשלם יותר על הוניל האמיתי.
 
אחד השימושים המרכזיים של הוניל הוא באפייה ובמיוחד בגלידות
 
ברפואה העממית האצטקית נחשב הוניל למעורר  מינית ושימש גם להורדת חום.
מי שרוצה לקרוא עוד מוזמן לבדוק בויקיפדיה – וניל.
אם הצלחתם להכין עד כאן זה פשוט נפלא!
 
אל תשכחו שלגלידת וניל אפשר להוסיף כל דבר כמעט- שוקולד,אגוזים,פירות,עוגיות…
 
תנו לדימיון שלכם להשתולל ואל תשכחו לספר גם לנו איזה מתכון  יצא הכי טעים !

מחכה לתגובות והמלצות,

דני