מתכון לגביע גלידה טעים במיוחד

התוצר של המתכון לגביע גלידה הוא 8 גביעי גלידה

מתכון לגביע גלידה

רכיבים:

  1. 2 חלבונים מביצים גדולות
  2. ½ סוכר
  3. 3 כפות חלב
  4. חצי כפית תמצית וניל
  5. קמצוץ מלח
  6. ⅔ כוס (3 ⅓oz / 100g) כל קמח מטרה, מנופה
  7. 2 כפות (1oz / 30 גרם) חמאה, מומסת
  8. שוקולד מומס למחצה
  9. סוכריות צבעוניות
  10. אגוזים קלויים

הוראות

  • שמים את החלבונים, הסוכר, החלב, הוניל והמלח לתוך קערה ומערבבים אותם יחד עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח והחמאה ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
  • מניחים מחבת nonstick, על אש נמוכה.
  • יוצקים  ½1 כפות הבלילה לתוך המחבת החמה ומוזיזים אותו מהר עד לקבלת צורה עגולה יפה(גודל מומלץ 6 אינץ 'x 6 אינץ')
  • מניחים את המחבת על אש בינונית ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות. לאחר מכן הופכים וממשיכים לבשל במשך 1-2 דקות.
  • הרם את עיגול הבצק מהמחבת במהירות, ובקפידה גלגל מהחלק התחתון של החרוט כדי לעצב אותו. משוך את בחלק העליון כדי להפוך אותו קונוס רחב יותר. שים את קונוס על מגבת נקייה והחזק את צורת הקונוס ואת התפר בצד ולמטה במשך 1 עד 2 דקות או עד קונוס מתקרר מתקשה. (זה חייב להיעשות במהירות כי הבצק יתחיל להקשיח כמעט מיד לאחר שעזב את המחבת)
  • טיפ: התמקד על גלגול התחתון של קונוס בהתחלה וזה מקל את העיצוב של שאר החרוט. הקפד לא לגלגל אותו חזק, אתה רוצה פתח מלמעלה כדי למלא בגלידה.
  • טובלים את הלמעלה של הקונוסים בשוקולד ומכסים באגוזים וסוכריות צבעוניות(מומלץ גם את תחתית הגביע כדי לחסום את החור שנוצר כדי שלא ינזול). מניחים את קונוסים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה
  • מומלץ לאכול באותו היום שהם עשויים. אך ניתן  גם לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.

בתאבון!!!

 

אם אתם מעוניינים גם להכין גלידה בבית ואין לכם מכונת גלידה להן רשימת מתכונים מצויינת למי שאין מכונת גלידה! כמו כן, ישנם עוד מתכונים רבים באתר למי שיש לו מכונת גלידה(בדרך כלל מהירים יותר ובאיכות קצת יותר טובה)

12 מתכוני גלידה מהירים ללא מכונה

 

לחץ כאן לפרטים ורכישת מכונת גלידה ביתית או 08-9364540

 

 

https://www.williams-sonoma.com/recipe/waffle-cones.html